More

  Microsoft Office 2016 Preview este disponibil pentru download

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft Office 2016 Preview este disponibil pentru download pentru toţi utilizatorii, fie persoane fizice sau juridice, chiar dacă nu sunt abonaţi la serciciul Office 365.

  Compania a promis opţiunea de editare/co-autor în timp real pentru Office 2016, adăugând această funcţionalitate aplicaţiilor sale, dar această funcţie nu este disponibilă chiar acum.

  Citeşte şi Microsoft lansează Azure App Service

  Microsoft a confirmat pentru publicaţia The Verge că această funcţionalitate va fi disponibilă în programul Word, în vreme ce PowerPoint şi Excel vor urma să primească funcţionalitatea, ulterior.

  Ca plan pe termen lung, compania planifică extinderea funcţionalităţii de co-autor şi pentru aplicaţiile Android şi iOS.

  Versiunea Preview a Office 2016 este compatibilă cu PC-urile care rulează Windows 7, 8 şi Windows 10, laptopuri şi tablete, dar cere utilizatorilor să dezinstaleze Office 2013, deoarece ambele versiuni nu pot merge în tandem. Microsoft are de gând să actualizeze permanent aplicaţia, înainte ca versiunea finală să fie comercializată în toamna anului 2015.

  Citeşte şi  Microsoft: Windows 10 va fi pe 1 miliard de computere

  Prima versiunea Preview a fost disponibilă pentru profesioniştii IT şi dezvoltatori, în luna martie 2015. Cei care au testat noua versiune de Office au declarat că există foarte puţine caracteristici noi.

  Descarcă Microsoft Office 2016 Preview

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.