More

  WhatsApp adaugă opţiunea de apeluri voce şi pentru utilizatorii iOS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La mai puţin de o lună de când WhatsApp a introdus posibilitatea iniţierii apelurilor vocale pe aplicaţia Android, compania deţinută de Facebook a început actualizarea aplicaţiei şi pentru utilizatorii iOS.

  La fel ca şi lansarea funcţionalităţii pentru Android, care a fost descoperită de utilizatori în luna februarie, această opţiune nu va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii iOS deodată.

  Compania a anunţat că va face disponibilă, treptat, pe parcursul următoarelor săptămâni, totuşi, fiind o lansare mai rapidă decât cea pe care a avut-o aplicaţia Android.

  Cu 800 de milioane de utilizatori activi, această funcţionalitate poate supăra mai mulţi operatori de telefonie mobilă, care au cunoscut oricum o scădere din încasările de pe urma mesajelor text (SMS), odată cu popularizarea aplicaţiilor de mesagerie.

  Numai WhatsApp are mai multe mesaje de la proprii utilizatori decât sunt transmise mesaje text la nivel mondial, în fiecare zi. Informaţia asta nu ne ajută foarte mult, de vreme ce nu ştim câţi dintre ei sunt utilizatori ai aplicaţiei pentru iOS.

  Aplicaţia WhatsApp actuală pentru iOS include şi alte funcţionalităţi grozave, care constau în principal de support pentru extensia iOS 8 care permite distribuirea fişierelor video, a fotografiilor şi linkurilor URL pe chaturile WhatsApp, de pe alte aplicaţii.

  De acum, utilizatorii pot face poze, imediat, în interiorul ferestrei de convorbire şi există şi o opţiune de trimitere a mai multor fişiere video deodată, la fel ca şi în cazul fotografiilor, fiecare dintre ele putând fi editate, tăiate sau rotite, înainte de a fi trimise.

  Această actualizare este cea mai nouă dintr-un şir care are ca scop îmbunătăţirea aplicaţiei WhatsApp.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.