Se lansează „Ark: Survival Evolved”, un Open-World Dinosaur Survival Game

Cristian Gănescu
- 13.05.2015, 14:13 în Gaming
0

SHARES

Wildcard Studios a anunţat lansarea jocului „Ark: Survival Evolved„, iar trailerul prezentat nu a dezamăgit deloc.

Jocul Ark: Survival Evolved este un Open-World Dinosaur Survival Game, în care te mişti într-o lume antică, unde vei întâlni creaturi preistorice, vei avea parte de lupte captivante, elemente fantastice şi multe alte aspecte care te vor ţine ocupat ore în şir.

Survival Evolved este în prezent în dezvoltare pentru PC, Xbox One şi PlayStation 4, iar în luna iunie va fi disponibilă o versiuned e dezvoltare, pentru PC, pe Steam.

Dezvoltatorul Wildcard este o companiei nouă, dar care are o echipă de designeri foarte experimentată, care au mai lucrat la astfel de proiecte şi în trecut. Cei care au dezvoltat proiectul spun că s-au inspirat foarte mult din filmele The Land Before Time, Dinotopia şi Jurassic Park.

Echipa este foarte hotărâtă în ceea ce priveşte jocul şi dezvoltarea acestuia, prin crearea unui mediu hardcore la scară largă pentru a aduce o experienţă inedită de gaming.

Versiunea pentru PC este planificată pentru lansare în vara anului 2016. Iubitorii jocurilor de consolă nu au, în schimb, o dată certă.

Survival Evolved rulează pe Unreal Engine 4, iar Wildcard spune că imaginile din trailer au fost realizate din gameplay. Jocul va suporta mod-uri pentru PC, iar acest lucru nu poate decât să ma bucure, deoarece abia aştept maimuţe care trag cu dinozauri, în loc de gloanţe.

Mai joc puteţi vedea trailerul jocului „Ark: Survival Evolved”. Enjoy!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!