Assassin’s Creed Syndicate: Data de lansare şi preţul au fost anunţate

Cristian Gănescu
- 13.05.2015, 15:10 în Gaming
0

SHARES

Două lucruri sunt puctuale pe această lume: trenurile din Japonia şi jocurile din seria Assassin’s Creed, în fiecare an.

Nici anul acesta nu etse o excepţie, Ubisoft anunţând, în sfârşit, data de lansare al următorului joc din seria Assassin’s Creed, denumit Assassin’s Creed Syndicate.

Acţiunea se desfăşoară în Londra epocii victoriene, în perioada Revoluţiei Industriale. Vei fi în pielea personajelor Jacob şi Evie Frye, doi fraţi gemeni asasini.

Jacob este un lider rebel, hotărât şi extrem de încăpăţânat, care conduce o gaşcă de asasini. Acesta este total diferit de sora lui, Evie, un maestru al controlului şi înşelăciunii. Împreună, Jacob şi Evie formează o echipă împotriva templierilor şi a tuturor celor care subjugă masele, iar scopul lor este de a elibera Londra de sărăcie şi corupţie.

Jocul este dezvoltat de Ubisoft Quebec în colaborare cu alte opt studio-uri Ubisoft, iar Assassin’s Creed Syndicate are cel mai modern cadru dintre toate seriile de până acum.

Pentru moment, jocul este disponibil pentru precomandă. Dacă lansezi precomanda, vei beneficia de un bonus, respectiv misiunile Darwin şi Dickens Conspiracy. Versiunea pentru PC va costa aproximativ 60 dolari şi va fi lansată la data de 23 octobrie 2015.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!