More

  Blizzard a interzis 100.000 de conturi din World of Warcraft

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Blizzard a aplicat o interdicţie temporară pentru un număr foarte mare de conturi World of Warcraft, pentru utilizarea unor programe automatizate (boţi).

  Într-o postare pe forumul oficial al World of Warcraft, managerul comunităţii, Josh Allen (alias „Lore„), a confirmat faptul că mai multe conturi au fost dezactivate ca urmare a utilizării unor programe care automatizează gameplay-ul.

  Citeşte şi WoW Token: Blizzard omoară piața neagră a gold farming-ului

  Unul dintre cele mai folosit program, de tip bot, este HonorBuddy, care strânge „puncte de onoare” (honor points) în PvP, fără ca acesta să nu participe la acţiune, într-un fel sau altul. Acest proces nu necesită nicio acţiune din partea jucătorului real.

  HonorBuddy susţine că are peste 200.000 de utilizatori înregistraţi. Pe forumul oficial al programului, administratorii au precizat faptul că Blizzard le-a trimis un mesaj prin care erau anunţaţi că suspendarea va fi pe o perioadă de 6 luni.

  Citeşte şi Activision Blizzard angajează o firmă de lobby pentru contracararea legii jocurilor violente

  Suntem hotărâţi să oferim şanse egale pentru toţi jucătorii din World of Warcraft„, a precizat Blizzard. „Vom continua activitatea îndreptate împotriva celor care încalcă politicile de utilizare. Înşelarea, sub orice formă, nu va fi tolerată„.

  Blizzard a câştigat un proces împotriva unei companii care oferea un program automatizat pentru jocul World of Warcraft, în urma căruia a câştigat 7 milioane de dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.