More

  Microsoft elimină operatorii reţelelor mobile din circuitul Windows 10 Mobile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a anunţat că va ocoli operatorii de reţele mobile, dacă acest lucru va fi necesar pentru îmbunătăţirea procesului de actualizare a dispozitivelor care rulează Windows 10.

  Afirmaţia a fost făcută într-o postare pe blogul companiei, în care a fost prezentată soluţia Windows Update pentru Afaceri:

  Astăzi, vă aducem la cunoştinţă că procesul continuu de actualizare se aplică tuturor dispozitivelor Windows 10, inclusiv telefoanelor„.

  Citeşte şi Windows 10 va fi ultima versiunea lansată de Microsoft

  Asta înseamnă că, dacă smartphone-ul tău rulează Windows 10, Microsoft promite că va primi toate actualizările importante. Desigur, Windows 10 Mobile este încă în stadiul de dezvoltare şi va fi lansat abia la sfârşitul anului.

  Microsoft a confirmat că procesul de actualizare va fi valabil pentru toţi utilizatorii, nu doar pentru cei Business.

  Această decizie a fost luată ca urmare a actualizărilor anterioare care au fost fragmentate atunci când erau lansate. Operatorii de reţea puteau decide ce actualizări vor ajunge la utilizator.

  Citeşte şi Microsoft: Windows 10 va fi pe 1 miliard de computere

  În acest fel, foarte mulţi utilizatori, care deţineau dispozitive de top, rulau versiuni ale Windows Phone depăşite. Noua abordare a companiei Microsoft va asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.