More

  Actualizarea Google Maps: de ce trebuie NEAPĂRAT să o ai

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noua actualizare Google Maps va adăuga alerte de trafic mai exacte şi sugestii pentru rute alternative.

  Cu versiunea actualizată Google Maps vei şti care este durata traseului pe care îl vei urma şi, mai ales, de ce trebuie să urmezi traseul respectiv.

  Citeşte şi Google Maps pentru Android permite vizualizarea hărţilor personalizate

  În momentul în care introduci o detinaţie în aplicaţia Google Maps, vei primi un desfăşurător cu informaţii despre traficul pe ruta respectivă.

  Aplicaţia te va înştiinţa şi cu privire la condiţiile de trafic pe măsură ce conduci, în acest fel vei şti dacă vei ajunge într-un ambuteiaj.

  Google Maps recalculează până şi timpul pe care este posibil să îl petreci în trafic, în cazul în care condiţiile meteo sau traficul se schimbă.

  Citeşte şi Google Maps pentru iOS primeşte patru noi funcţionalităţi

  Dacă preferi să fii în continuă mişcare, Google Maps îţi poate oferi rute alternative. Primeşti şi explicaţii pentru sugerarea rutei alternative, fie că este mai scurtă, fie că este ferită de condiţiile meteo nefavorabile.

  Actualizarea nu este încă disponibilă, dar Google spune că va ajunge pe dispozitivele noastre înainte de acest weekend. Sfatul nostru este să vă asiguraţi că noua actualizare Google Maps se va instala pe smartphonul vostru.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.