More

  Apple Watch se lansează în încă 7 ţări din 26 iunie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple anunţă că va lansa Apple Watch în alte 7 ţări, inclusiv în Italia, Mexic, Spania şi Coreea de Sud, începând cu 26 iunie, datorită cererilor tot mai mari.

  Compania nu a dat niciun detaliu cu privire la cifrele de vânzări pentru Apple Watch, deoarece a început preluarea comenzilor în luna aprilie, dar de multe ori cererea depăşit oferta.

  Citeşte şi: Misterul din spatele promovării Apple Watch

  Ceasul va fi, de asemenea, lansat în Singapore, Elveţia şi Taiwan. Acesta este disponibil în prezent în Statele Unite, Australia, Canada, China, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia şi Marea Britanie.

  La sfârşitul lunii trecute, Apple a lansat primul update de software pentru Apple Watch în termen de o lună de la lansare. Este demn de remarcat faptul că ceasul primeşte actualizarea prin aplicaţia de pe disozitivul iPhone.

  Apple Watch este un smartwatch compatibil cu iPhone, iar compania se axează pe aspectul șic, ușor de purtat, în pofida geeky tech.

  Citeşte şi: Peste 300 de români au precomandat Apple Watch

  Poţi citi e-mailuri, convoca Siri, primi apeluri și urmări obiectivele de fitness pe ceas. Alertele de pe Facebook, mesaje WeChat și tendințele Twitter pot fi, de asemenea, pe încheietura mâinii fără să fii nevoit să scoţi telefonul smartphone.

  Dar este aceasta, de fapt, primul SmartWatch care contează cu adevărat, aşa cum spune Cook? Are durata de viață a bateriei de 18 de ore? Este rezistent la apă?

  Aşteptăm şi noi să testăm smartwatch-ul, să vedem dacă îşi merită cu adevărat banii şi vom reveni, cu siguranţă, cu un review care te va convinge sau nu să îţi achiziţionezi un astfel de gadget.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.