More

  Facebook vine cu o nouă schimbare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook vine cu o nouă modificare pentru aplicaţia Messenger, mai ales în ideea în care utilizatorii nu s-au ferit niciodată de divulgarea locaţiei în care se află.

  Noua funcţionalitate, pe care Facebook a introdus-o pentru Messenger, se referă la distribuirea locaţiei. Dacă în fereastra de conversaţie este pornită opţiunea de localizare, persoana, cu care porţi conversaţia, poate apăsa pe oricare dintre mesajele trimise de tine, moment în care o hartă cu locaţia ta va apărea.

  Citeşte şi Facebook poate susţine în sfârşit animaţiile GIF

  Dar acum, Facebook permite o vizualizare şi mai rapidă a locaţiei, prin posibilitatea de a trimite o hartă cu locaţia ta, direct în fereastra de conversaţie.

  Ce este şi mai important este ca harta nu trebuie să fie locaţia curentă, ci poţi trimite o hartă cu locaţia unde vrei să te întâlneşti cu prietenii mai tarziu. Facebook înlocuieşte, în acest fel, vechea funcţie de localizare.

  Citeşte şi Schimbarea Facebook Messenger pe care toată lumea o aştepta

  Cu această actualizare, utilizatorii au control total asupra detaliilor, pe care vrea să le distribuie, despre locaţia ta. Trimiţi informaţii despre locaţia ta numai atunci când apeşi pe butonul respectiv, după care alegi dacă vrei să îl trimiţi într-un mesaj separat. Poţi să distibui locaţii, cum ar fi locuri de întâlnire, chiar dacă nu te afli în locul respectiv.”

  Facebook a spus că nu s-a schimbat nimic în ceea ce priveşte termenii pentru utilizarea acestui serviciu. „Messenger nu obţine informaţii despre locaţie de la dispozitiv – numai de fiecare dată când alegi o locaţie sau o trimiţi prin aplicaţia Messenger„, au spus reprezentaţii Facebook, într-o postare pe blogul oficial.

  Desigur, există şi posibilitatea de a dezactiva localizarea, cu totul. Este o opţiune pe care o poţi utiliza numai atunci când ai nevoie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.