More

  Schimbarea Facebook Messenger pe care toată lumea o aştepta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Messenger vrea să ajute utilizatorii să identifice mai uşor interlocutorii, înainte de a iniţia o conversaţie, cu ajutorul „Chat ID„.

  De cele mai multe ori, este foarte greu să îţi dai seama dacă un mesaj de pe Facebook este de la o persoană necunoscută, cineva bine intenţionat sau un spammer, care încearcă şi îţi bage un produs pe gât.

  Facebook Messenger vrea să ofere utilizatorilor mai multe indicii, despre persoana care încearcă să te contacteze, înainte ca tu să îi răspunzi. Aplicaţia va afişa câteva informaţii biografice precum oraşul de reşedinţă şi denumirea funcţiei pe care acesta o ocupă. Aceste informaţii vor fi afişate deasupra ferestrei de chat, chiar înainte ca tu să iniţiezi o conversaţie cu acel utilizator.

  Citeşte şi Skype întrece Facebook Messenger cu funcţia Translator

  Actualizarea va fi distribuită, de astazi, atât pentru Android, cât şi pentru iOS, în SUA, Marea Britanie, Franţa şi India.

  facebook-chat-id

  Actualizarea nu este bună numai pentru detectarea persoanelor care trimit mesaje nesolicitate. Dacă un prieten, cu care nu ai mai iniţiat nicio conversaţie până acum, s-a mutat în oraşul în care locuieşti în prezent, iar această informaţie este afişată în fereastra de chat, poate constitui un subiect de pornire pentru discuţie, eliminând din ecuaţie „ce o mai vrea şi ăsta„.

  Citeşte şi Facebook introduce apeluri video pe Messenger

  Trebuie menţionat că indiferent că persoana care iniţiază o conversaţie, informaţiile afişate vor fi cele publice, respectiv, informaţiile pe care utilizatorul le alege pentru a fi vizibile. Această funcţie nu influenţează cu nimic politica de confidenţialitate.

  Funcţia Chat ID, precede lansării Facebook a aplicaţiei Hello. Acea funcţionalitate pentru Android care funcţionează pe principiul „caller ID„, compară numărul de telefon, a apelurilor care vin, cu informaţiile puse la dispoziţie pe Facebook.

  Citeşte şi Hello, aplicaţia prin care Facebook vrea să pună stăpânire pe telefonul tău

  Prin funcţiile „Chat ID” şi „Caller ID„, Facebook afişează un interes tot mai mare de a conecta utilizatorii şi de a le oferi cât mai mult context pentru a aduce tot mai mulţi oameni în viaţa ta. Acest lucru poate lega noi relaţii de prietenie cu ajutorul reţelei de socializare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.