More

  Actualizarea Chrome care îmbunătăţeşte durata de viaţă a bateriei laptopului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google şi Adobe au lucrat la o soluţie pentru o problemă foarte veche pe care o are Flash.

  Flash încă mai este utilizat, la scară largă, pentru rularea animaţiilor pe paginile web şi este departe de a dispărea, cât de curând.

  Citeşte şi Extensia Chrome care face scrolling-ul amuzant

  Google a anunţat că viitoarele versiuni ale browserului Chrome vor include o funcţionalitate care va opri automat animaţiile flash, după care utilizatorul va fi întrebat ce vrea să facă cu acele animaţii.

  Această actualizare vizează numai versiunile desktop a browserului Chrome, din moment ce Flash nu este utilizat pe mobil, iar această actualizare vizează sporirea perioadei de funcţionare a bateriilor.

  Citeşte şi Nu ai acces la Internet? Google Maps şi YouTube vor funcţiona offline

  Adobe Flash permite paginilor web să afişeze conţinut bogat, dar, uneori, acest tip de conţinut pune o presiune foarte mare pe bateria laptopurilor. De aceea am lucrat alături de Adobe pentru a asigura o experienţă bună a utilizatorului, atunci când navighează pe internet, iar astăzi introducem o actualizare pentru Chrome, care remediază această problemă„, a spus Google.

  Chrome va căuta şi va opri aplicaţiile Flash, care nu sunt vitale pentru rularea paginii, oferind posibilitatea utilizatorilor de a le porni, dacă acesta doreşte. Există şi opţiunea de a dezactiva această funcţionalitate sau de a o folosi numai atunci când laptopul nu este alimentat la priză.

  Citeşte şi Google îţi răspunde la întrebare înainte să o termini de formulat

  Actualizarea este disponibilă numai pe versiune beta. Pentru cei care preferă versiunile stabile, cel mai probabil, versiunea stabilă va fi disponibilă luna viitoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.