More

  Xerox Phaser 6022 – Imprimanta ideală pentru acasă şi la birou

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De ce ai nevoie de o astfel de imprimantă acasă şi la birou? Am testat-o şi am găsit 4 motive esenţiale pentru care se merită să faci o astfel de investiţie.

  În primul rând, îţi asigură o calitate superioară a imaginilor. În al doilea rând, dacă ai wireless poţi printa documente inclusiv de pe telefon, tabletă sau laptop, în al treilea rând, poţi printa 18 pagini alb negru pe minut, iar pentru prima pagină color nu trebuie să aştepţi mai mult de 13 secunde, iar în al patrulea rând raportul calitate-preţ este unul nemaipomenit.

  Citeşte şi: Tehnologiile Xerox de ultimă generaţie cresc productivitatea și reduc costurile

  Am testat imprimanta cu 500 de coli A4 şi am avut surpriza de a ne bucura de materiale ce atrag atenţia şi oferă o calitate de excepţie.

  Dacă eşti o persoană care are un volum mare de lucru şi timp limitat, atunci trebuie să ai o astfel de imprimantă. Xerox Phaser 6022 nu doar că este o imprimantă care nu ocupă foarte mult spaţiu, ci excelează când vine vorba de viteză, uşurinţa în utilizare, iar impactul culorilor imprimate este puternic.

  Citeşte şi: Xerox angajează 140 de specialişti pentru noul centru din Bacău

  Dacă ai la dispoziţie un spaţiu mic, atât acasă, cât şi la birou, nu trebuie să îţi faci griji că nu vei avea unde să depozitezi imprimanta. Aceasta poate fi lăsată într-un colţ, pe jos, pe un scaun sau pe birou şi poate fi utilizată chiar şi dintr-o altă cameră sau de pe hol.

  Imprimanta este o necesitate pentru orice persoană care lucrează de la birou sau are întâlniri de afaceri zilnice. Pentru un preţ de nici 1000 de lei, imprimanta Xerox Phaser 6022 îţi oferă întocmai serviciile de care ai nevoie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.