More

  Accesoriul de smartphone care te ajută să depistezi cancerul de piele

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă este depistat în stadiile avansat, cancerul de piele are 15% şanse de vindecare. Acest procent creşte până la 98%, dacă este depistat în stadiul incupient. Această informaţie ar trebui să motiveaze monitorizarea aluniţelor suspecte.

  Dar cum poţi face acest lucru, dacă nu ai o pregătire de specialitate, fără să fie nevoie să faci drumuri dese la specialistul în dermatologie?

  Citeşte şi Căruciorul de bebeluş cu kilometraj, care îţi încarcă telefonul

  MoleScope este un dispozitiv pentru smartphone, care detectează cancerul de piele. Acest dispozitiv se ataşează camerei smartphone-ului şi este folosit pentru realizarea unor fotografii ale aluniţelor. Fotografiile sunt trimise apoi la o platformă de analizare denumită DermEngine, unde sunt studiate de către doctori. Dacă este depistată o problemă, utilizatorul află acest lucru imediat.

  molescope-640x427-c

   

  Acest dispozitiv este foarte util pentru diagnosticarea preventivă, mai ales pentru persoanele care au probleme cu aluniţele, care nu trebuie să se expună la soare foarte des şi trebuie să ţină sub observaţie permanentă, fără a fi nevoie să se deplaseze până la medicul specialist.

  Citeşte şi 7 gadgeturi care fac viaţa de părinte mai uşoară

  Există două variante a dispozitivului MoleScope, iar ambele sunt disponibile pentru precomandă. Livrarea produselor va fi posibilă înainte de finalul acestei veri.

  molescope-rear-640x427-c

  O versiune va fi disponibilă pentru consumatorul final, care are un preţ de 100 dolari, iar a doua versiune este profesională, pentru medicii specialişti, care are un preţ de 200 dolari.

  Dispozitivul MoleScope este compatibil cu duspozitivele iPhone 5 sau mai noi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.