More

  Apple şi Samsung vor să rezolve ce HTC nu a reuşit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Au apărut informaţii potrivit cărora Apple şi Samsung investesc tot mai mult timp în dezvoltarea funcţiei „dual-camera„.

  Lucrul care a atras atenţia a fost cererea foarte mare de module pentru camere şi alte materiale, pe care cele două companii le-au înregistrat către distribuitorii din industria producătoare de astfel de componente.

  Citeşte şi Apple rezolvă problema semnalului Wi-Fi slab pe dispozitivele Mac şi iPhone

  Informaţia, care a fost publicată de ETNews, sugerează că ambele companii vor avea „dual-camera” ca parte a generaţiei următoare de tehnologie, lucru care se va concretiza cât mai curând într-un produs care va fi comercializat.

  Este un pas firesc, mai ales în ideea în care producătorii smartphone-urilor au atins limita lucrurilor care pot fi obţinute cu o singură cameră, fără să mărească dimensiunea dispozitivelor.

  Dispozitivele cu două camere foto nu sunt un lucru inedit. HTC a încercat tehnologia pe HTC One M8, iar camera a imptesionat în mai multe aspecte, cu toate că a întâmpinat mai multe probleme. Cu siguranţă, există mult potenţial neexploatat pentru această tehnologie.

  Citeşte şi Samsung se pregăteşte să lanseze un nou smartphone

  Cu doi senzori potriviţi, camera foto ar putea capta de două ori mai multă lumină, mai mult, un senzor ar putea focaliza un element, iar al doilea ar putea focaliza elementele de fundal, pentru a obţine o fotografie de înaltă calitate.

  Dacă Samsung şi Apple reuşesc „îmblânzirea” acestei tehnologii, ar putea însemna un progres major, iar cele două companii ar fi propulsate peste alţi producători din industrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.