More

  Aplicaţia care te anunţă dacă vei rămâne fără permis

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sforăi în somn? Există riscul să rămâi fără permis – Vezi cum se poate întâmpla acest lucru.

  Aplicaţia „Help! Snoring”, este disponibilă gratuit tuturor persoanelor care doresc să se informeze sau care suferă de tulburări ale somnului (apnee în somn de tip obstructiv, sforăit, somn neodihnitor, treziri repetate, oboseala în timpul zilei).

  Citeşte şi: Aplicaţia care îi ajută pe surzi să comunice mai uşor

  Dezvoltatorii au considerat necesară o astfel de aplicaţie deoarece statele membre europene trebuie să adopte şi să publice până la 31 decembrie 2015 cel tarziu, actele cu putere de lege şi actele administrative necesare pentru a se conforma cu directiva 2014/85/UE a Comisiei din 1 iulie 2014 de modificare a Directivei 2006/126/CE a Parlamentului European şi a Consiliului privind permisele de conducere.

  Citeşte şi: Playboy se reinventează – Cu ce surpriză vine noua aplicaţie

  Drept urmare, nu se va mai elibera sau reînnoi permisul de conducere auto candidaţilor sau conducătorilor fără obţinerea unui aviz autorizat care să ateste că nu suferă de sindrom de apnee moderată sau severă în somn de tip obstructiv.

  Somnolenţa datorată sindromului de apnee în somn a fost asociată în 31-41 % din accidentele majore ale vehiculelor comerciale (şoferi profesionişti).

  Aplicaţia „Help! Snoring” se lansează şi în România marţi, 16 iunie 2015. O vom testa şi noi şi vom veni cu mai multe detalii despre cum funcţionează aceasta şi cât de mult îţi poate fi de folos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.