Apple va schimba radical modul de a citi ştiri | NOOBZ.RO

Apple va schimba radical modul de a citi ştiri

Mădălina Gănescu
- 11.06.2015, 16:39 în Aplicaţii
0

SHARES

Apple a anunțat o nouă aplicație pentru citirea știrilor la Conferința Mondială Anuală a Dezvoltatorilor, luni, în San Francisco.

Poreclită News, aplicația selectează ştiri de la varii publicaţii, cum ar fi Conde Nast şi Time Inc, prezentându-le într-un format bogat, cum este cel al unei reviste.

Citeşte şi: iOS 9 primeşte o lovitură imensă de la Android

Vice-preşedintele marketingului de produs de la Apple, Susan Prescott, a prezentat serviciul de știri. Prescott a declarat că aplicația va afla preferinţele utilizatorilor prin analiza de conținut al articolelor pe care le-au citit. „Am citit ESPN pentru articole”, Prescott a glumit la un moment dat în timpul demonstraţiei software-ului pe un iPad.

În timpul prezentării, Precott a arătat conținut de titluri, inclusiv de la Time, Entertainment Weekly, Bon Appetite, Wired şi altele.

Citeşte şi: Când ar putea fi lansat iPhone 6S

O altă caracteristică numită „mozaicuri foto” încearcă să recreeze experiența slide show, aranjarea imaginilor în format grilă. „Credem că niciodată nu a existat o experiență mai frumoasă de lecturare a unei reviste”, a adăugat Prescott.

Apple va face serviciul News disponibil în Statele Unite, Marea Britanie și Australia, ca parte a iOS 9, viitorul update de sistem de operare mobil. Aplicaţia se aşteaptă să înlocuiască aplicația de ştiri Newstand, care aparţine Google.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!