More

  YouTube lansează un website dedicat gamerilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Gigantul video online a anunțat, înainte evenimentului Electronic Entertainment Expo de săptămâna viitoare, planul de a lansa o aplicație separată și un site special pentru fanii de jocuri video.

  Ryan Wyatt, directorul global YouTube pe conținut gaming, a prezentat YouTube Gaming în cadrul unui eveniment la YouTube Space LA. El a spus că YouTube Gaming va fi o destinație pentru utilizatorii care doresc  să găsească videoclipuri cu jocuri, transmisiuni live şi personalităţi pe Internet.

  Citeşte şi: Nu ai acces la Internet? Google Maps şi YouTube vor funcţiona offline

  „În ciuda numărului mare de utilizatori pe care jocurile îi aduc pe YouTube, nu le-am construit acestora într-adevăr experiența pe care o merită”, a spus Wyatt. „Asta e ceva ce se va schimba de astăzi!”

  Aplicația și site-ul sunt programate să debuteze în SUA şi Marea Britanie mai târziu în această vară şi site-ul va cuprinde pagini individuale dedicate unui număr mai mare de 25.000 de jocuri.

  Designerul de produs YouTube, Jonathan Terleski, a demonstrat că dacă un utilizator a început să caute cuvântul „call” pe aplicația YouTube Gaming, jocul  „Call of Duty „ va apărea primul şi nu melodia lui Carly Rae Jepsen  „Call Me Maybe”.

  Citeşte şi: YouTube a început testarea video-urilor la calitate ultra HD

  YouTube vrea, de asemenea, să le facă mai uşoară experienţa utilizatorilor în ceea ce priveşte jocurile live și competitive, cunoscute sub numele de e-sport, prin crearea de legături singulare care pot fi partajate, eliminând necesitatea de a programa o emisiune, ca de altfel și promovarea emisiunilor live.

  „YouTube Gaming este construit de la zero pentru gameri, de către gameri”, a spus Wyatt. „Jocurile nu vor mai fi de acum pierdute într-o mare de conţinut.  Dorim să creăm o experiență de utilizator nou-nouță. Aceasta include, de asemenea, jocurile live.”

  Cuteşte şi: Cum să păstrezi aplicaţia de YouTube dacă ai iPhone sau iPad vechi

  Mişcare pe care o face YouTube ţinteşte direct Twitch, site-ul de streaming video-centrat pe jocuri, achiziționat de Amazon în 2014 pentru aproape un miliard de dolari.

  În timp ce YouTube a rămâs dominant pe piaţa site-urilor video online, Twitch s-a solidificat în ultimii trei ani drept o destinație unde se transmit jocuri video ca „League of Legends” și „Counter-Strike: Global Offensive”. Twitch are în prezent 100 de milioane de utilizatori care urmăresc 1,5 milioane de transmisii pe lună.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.