More

  Sharp permite smartphone-uri mai subţiri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă sunteţi de părere că smartphone-urile sunt suficient de subţiri şi uşoare, compania Sharp vine cu un ecran revoluţionar, care reduce semnificativ dimensiunile şi greutatea acestor dispozitive.

  Compania japoneză Sharp a început producţia în masă a „display-ului in-cell de tip touch„, care combină LCD şi senzorul touch, care, în mod normal, sunt integrate separat. Sharp a explicat că integrarea lor împreună eliberează foarte mult spaţiu, ceea ce oferă producătorilor de smartphone o liberate mai mare pentru elaborarea design-urilor.

  Citeşte şi Samsung prezintă două noi ecrane OLED: Transparent şi Oglindă

  „Display-ului in-cell de tip touch are funcţia de sonzor intergrată în LCD, ceea ce permite crearea unui display mai subţire şi mai uşor. Acest lucru oferă mai multă libertate producătorilor pentru dezvoltarea design-ului”, au explicat reprezentanţii companiei Sharp.

  Aceste display-uri sunt destinate, în primă fază, pentru smartphone, dar Sharp vrea să dezvolte această tehnologie şi pentru tablete şi PC-uri.

  Citeşte şi LG a dezvoltat un TV OLED de 1mm grosime

  Display-ului in-cell de tip touch nu este atât de grandios, dar, pe de altă parte, economisirea spaţiului este un plus destul de important, care poate fi direcţionat către integrarea unei baterii mai mari, spre exemplu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.