More

  Windows 10 Mobile primeşte funcţii noi

  Windows 10 mai primeşte o serie de funcţionalităţi, odată cu noul build de această săptămână.

  De această dată, utilizatorii dispozitivelor mobile primesc două funcţii foarte utile când vine vorba de manevrarea smartphone-ului sau a tabletei.

  Citeşte şi Tot ce trebuie să ştii despre trecerea la Windows 10

  Funcţia cea mai importantă vine în sprijinul dispozitivelor cu ecran de 5 inch, sau mai mare, pe care utilizatorul le va putea manevra mult mai uşor cu o singură mână.

  Funcţionează similar cu metoda implementată de către Apple, prin apăsarea butonului HOME şi menţinerea sa, până când elementele de pe ecran vor coborân pentru a fi mai accesibile utilizatorului.

  Citeşte şi Microsoft elimină operatorii reţelelor mobile din circuitul Windows 10 Mobile

  Această metodă poate fi repetată până când elementul dorit a ajuns la degetul utilizatorului. Când utilizatorul doreşte ca toate elementele să revină în poziţia normală, trebuie să apese pe locul gol, rămas deasupra.

  Pe Android, această funcţie este accesibilă numai pe anumite dispozitive, funcţia fiind integrată de către producătorul dispozitivelor. Este destul de dificil să lucrezi pe un Android care nu are această funcţie.

  Citeşte şi Browserul „Edge” rămâne exclusiv pentru Windows 10

  De vreme ce Microsoft nu permite altor programe să acceseze controlul asupra sistemului de operare, integrarea funcţiei direct este o decizie foarte bună.

  Windows 10 Mobile a introdus, în primă fază, tastatura „pentru o singură mână” pentru dispozitivele cu ecranul foarte mare.

  Noul build aduce şi o serie de modificări mai mici, elemente ale interfeţei redefinite, au fost modificat fontul şi anumite icon-uri, cât şi sporirea performanţei a camerei şi a aplicaţiilor incluse.

  Cortana, asistentul personal, se apropie de forma finală, iar acum îţi poate contoriza zborurile, are grijă de bagajele tale şi te poate atenţiona cu privire la evenimentele de la muncă sau de acasă.

  Mai mult, Cortana răspunde acum întrebărilor despre vreme, piaţa valutară, bursa şi multe altele.

   

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here