More

  Cum cureţi corect smartwatch-ul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Atunci când ţi-ai achiziţionat smartwatch-ul, nu te-ai gândit nicio secundă că ar putea să îţi dea mari bătăi de cap când vine vorba de murdărie.

  Dacă respecţii indicaţiile potrivite, nu ar trebui să îţi fie foarte greu să îţi cureţi smartwtch-ul, indiferent de materialul din care este creată cureaua sa.

  Citeşte şi Apple Watch 2 ar putea fi lansat în 2016

  Pcmag.com spune că, în funcţie de cureaua pe care o ai la Apple Watch: silicon, oţel sau aur, trebuie să alegi produsele de curăţat corespunzătoare, iar de multe ori nici nu este necesar să cumperi ceva în mod special.

  Există 4 moduri în care poţi curăţa ecranul smartwatch-ului:

  » Ecranul unui smartwatch poate fi şters doar cu o cârpă din microfibră. Înmoaie cârpa în apă călduţă, şterge ecranul, după care, cu o cârpă uscată din microfibră, dă-i luciul final.

  » Dacă smartwatch-ul este rezistent la apă, atunci poţi să îl introduci în apă cu săpun lichid pentru 2 – 3 minute sau să îl freci bine cu o cârpă din microfibră înmuiată în soluţie.

  Citeşte şi Volvo îţi permite să controlezi maşina cu ajutorul smartwatch-ului

  » Dacă nu ai o cârpă din microfibră, poţi folosi un filtru de cafea nou. Trebuie doar să freci cu acesta foarte uşor ecranul, ca să scapi de amprente şi murdăria.

  » Dacă niciuna dintre soluţiile de mai sus nu dau rezultate, atunci diluează o linguriţă de oţet într-o jumătate de cană de apă, tamponează o cârpă din microfibră curată sau un filtru de cafea în ea şi şterge uşor ecranul. S-ar putea ca soluţia să lase iniţial câteva urme pe ecran, dar se şterg cu uşurinţă cu o cârpă uscată din microfibră.

  În ceea ce priveşte cureaua smartwatch-ului, acesta poate fi curăţată în funcţie de materialul din care este creată:

  » PIELE: Se curăţă întotdeauna cu o soluţie specială pentru piele şi se aplică la final o soluţie de protecţie. Există numerare produse care curăţă şi protejează pielea şi, cu siguranţă, ai folosit unele chiar pentru pantofii din piele. Testează întotdeauna pe un loc mic pentru a te asigura că pielea nu se decolorează, după care, dacă este în regulă, ia un ciorap alb din bumbac, îmbibă-l cu soluţie şi freacă bine cu el cureaua din piele. Aşteaptă pentru câteva minute să se usuce, după care, pune smartwatch-ul din nou la încheietura mâinii.

  Citeşte şi iOS 9 primeşte o lovitură imensă de la Android

  » SILICON: Este cunoscut pentru rezistenţa sa, dar poate fi distrus cu uşurinţă cu anumite lichide. De exemplu, nu folosi niciodată un produs de curăţat pe bază de silicon pentru a curăţa o curea de silicon. Ideal este săpunul lichid, diluat cu apă. Pune o cantitate mică de săpun sau detergent de vase în puţină apă caldă, înmoaie o cârpă în soluţie şi freacă cu ea cureaua din silicon, după care, las-o să se usuce complet.

  » METAL: Acestea sunt de cele mai multe ori cele mai dificile tipuri de curele atunci când vine vorba de curăţat. Totuşi, ai numeroase opţiuni pe care le poţi folosi pentru a-ţi curăţa cureaua de la smartwatch. Într-un pahar cu apă caldă, diluează puţin săpun lichid, după care, ia o periuţă de dinţi, înmoai-o în soluţie şi freacă bine cu ea cureaua din metal. Ca rezultatele să fie cele mai bune, poţi curăţa metalul cu un strop de oţet alb distilat în jumătate de cană cu apă. Oţetul alb reuşeşte să cureţe aproape orice, iar dcă foloseşti şi o periuţă de dinţi, nu are cum să nu îţi reuşească experimentul.

  Citeşte şi Apple Watch se lansează în încă 7 ţări din 26 iunie

  În ceea ce priveşte colţurile şi crăpăturile, ai nevoie de o scobitoare sau de un bold. Trebuie să fii puţin mai atent atunci când le foloseşti, iar ca să scapi de murdărie, poţi folosi chiar şi un tampon din bumbac îmbibat cu alcool izopropilic.

  Ca să ai parte de un smartwatch curat cât mai mult timp posibil, este indicat să ai în permaneţă la tine o cârpă din microfibră sau şerveţele pe care le utilizezi atunci când îţi ştergi ochelarii de vedere sau de soare şi să le foloseşti ori de câte ori consideri că este necesar.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.