More

  Ai cont de Gmail? Cum anulezi un email trimis greşit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De câte ori ţi s-a întâmplat să trimiţi greşit un email, să regreţi că ai dat un email unei persoane sau să sesizezi o greşeală în email abia după ce ai apăsat „Send”. După o lungă perioadă de testare beta, Google a finalizat funcţia „Undo Send„.

  Foarte mulţi utilizatori au avut probleme din cauza unor emailuri trimise din greşeală, fie că era vorba despre un email gol, fără ataşament sau, mai rău, un email trimis unui destinatar greşit. Nouă funcţie vine în ajutorul tuturor, iar Google a făcut o treabă excelentă prin crearea acestei opţiuni.

  Citeşte şi Google interzice video-urile „porno din răzbunare”

  Atunci când această opţiune este activată, utilizatorul poate „retrage emailul trimis” în termen de 10 secunde din momentul în care butonul „trimite” a fost apăsat, în cazul în care utilizatorul s-a răzgândit şi nu mai doreşte să trimită acel email.

  Este uimitor, mai ales că sunt destul de întâlnite momentele în care, exact când apeşi „trimite”, observi că ai o greşeală în subiect sau că ai trimis un email fără ataşament.

  Citeşte şi Google actualizează aplicaţia Gmail pentru Android – Vezi cu ce vine nou

  Această funcţie este cu adevărat o „binecuvântare”. Opţiunea a existat foarte multă vreme în zona Gmail „Labs” , pe care Google o utilizează, pentru testarea noilor funcţii, încă din martie 2009.

  Opţiunea „Undo Send” se regăseşte acum în setările contului Gmail, pe tabul „General„. Este dezactivată din oficiu, dar merită să fie activată pentru că nu se ştie niciodată când vei avea nevoie de ea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.