More

  Kingston extinde capacitatea cardurilor SD

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Kingston adaugă cardurile cu capacitate de 128GB, respectiv 256GB gamei SDHC/SDXC UHS-I clasa de viteză 3 (U3).

  Specificațiile UHS-I U3 (Ultra High-Speed Bus, Speed Class 3) garantează performanțe de minimum 30MB/s la citire și scriere și suficientă lățime de bandă pentru înregistrarea și redarea fără întreruperi a videoclipurilor în format 4K.

  Citeşte şi Kingston lansează unitatea SSD HyperX Predator PCIe cu viteză de citire de 1.4GB/s

  Cardurile Kingston SDHC/SDXC UHS-I clasa de viteză 3 oferă viteze de 90MB/s la citire și 80MB/s la scriere, fiind de 9 ori mai rapide la citire, respectiv de 8 ori mai rapide la scriere în comparație cu cardurile SD standard cu clasă de viteză 10.

  Vitezele mai mari garantează o mai bună integritate a fotografiilor și videoclipurilor reducând blocajele, precum și timpi mai buni de upload al fișierelor în PC, în special atunci când sunt folosite cititoarele de carduri cu interfață USB 3.0.

  Citeşte şi Ai şters din greşeală un fişier? Iată cum îl poţi recupera

  Cardurile cu capacitate mai mare sunt ideale pentru camerele foto Digital Single Lens Reflex (D-SLR), Digital Single Lens Mirrorless (D- SLM) și camerele video, permițându-le utilizatorilor să salveze fișiere high-definition mai mari, inclusiv în format Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D și videoclipuri 4K2K. Pe lângă capturile video în format 4K, noile carduri pot fi utilizate pentru fotografiile realizate în modul rafală sau continuu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.