More

  Tehnologia Samsung ca stil de viaţă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics România lansează, sub platforma Lifestyle Designer, prima colecție de tendințe dintr-o serie trimestrială, prin care își propune să inspire consumatorii în continuă transformare a stilului lor de viață.

  Conform unui studiu local, peste jumătate dintre utilizatorii de produse smart intervievați au declarat că sunt deschiși la noi locuri și experiențe și sunt interesați să se dezvolte personal. Iar tehnologia joacă un rol important în acest sens.

  Aproximativ 75% dintre utilizatori se folosesc de smartphone-uri și tablete nu doar pentru a-și rezolva sarcinile zilnice, ci și pentru a-și urma pasiunile sau a-și îmbunătăți abilitățile personale.

  „Platforma Lifestyle Designer, lansată la începutul acestui an, își propune să ofere experiențe și inspirație pentru transformarea continuă a stilului nostru de viață, aflat în continuă schimbare. Astăzi, lansăm o colecție de tendințe dintr-o perspectivă reprezentativă pentru stilul nostru de viață, din ce în ce mai dinamic: MOBILITATEA.

  Trendurile au fost realizate împreună cu patru specialiști în design de interior, nutriție, fashion și fotografie, care au identificat noutățile din domeniul lor și cum tehnologia de top ne poate servi pentru a ne dezvolta. Toate aceste trenduri despre care am vorbit vor ajunge și la publicul larg, printr-o serie de workshopuri, prin care consumatorii pot discuta cu cei patru specialiști și pot pune în aplicare tendințele care li se potrivesc”, a declarat Roxana Grigorean, PR Manager, Samsung Electronics România.

  Cei interesați să afle mai multe informații despre aceste tendințe, se pot înscrie pe platforma online www.lifestyledesigner.ro și au șansa de a participa gratuit la unul din cele patru workshop-uri susținute de cei patru ambasadori din modă şi stil, design interior, fotografie şi nutriţie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.