More

  Epson lansează noua gamă de echipamente ITS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Epson a extins gama de echipamente economice cu sistem integrat de recipiente cu cerneală (ITS) prin şase noi modele care oferă imprimare la costuri reduse.

  Noile imprimante sunt destinate atât utilizării acasă, cât și la birou, iar unele modele sunt livrate cu suficientă cerneală pentru a printa până la 12.000 pagini alb-negru şi 6.500 de pagini color .

  Citeşte şi Epson lansează seria de imprimante business A4 WorkForce Pro WF-M5000

  Noua gamă include modele cu funcţii de scanare, copiere şi fax (L565), cu un ecran LCD mare şi cu slot de card SD pentru imprimare uşoară fără PC (L455).

  Noile imprimante pentru acasă sunt livrate cu cerneală suficientă pentru doi ani. Modelele L130 şi L220 pot imprima un număr de 6.500 pagini color şi 4.000 pagini alb-negru utilizând doar cerneala livrată iniţial.

  De asemenea, modelele L310, L365, L455 şi L565 includ două recipiente suplimentare de cerneală neagră, ceea ce le sporeşte volumul de imprimare alb-negru la 12.000 pagini.

  Destinat pentru a fi folosit în cadrul birourilor mici, multifuncționalul L565 poate economisi pentru utilizatori până la 90% din costurile imprimării zilnice . Noul model dispune de funcţii de copiere şi scanare la o rezoluție de 1.200 dpi, conectivitate Wi-Fi pentru imprimare wireless şi funcţie de fax, având un compartiment cu o capacitate de 30 de coli pentru alimentare automată.

  Citeşte şi Epson SureColor SC-P800, imprimanta foto cu cele mai intense nuanţe de negru de pe piaţă

  Completând gama de produse existente, aceste modele sunt echipate cu tehnologia Epson Micro Piezo şi oferă rezistenţă, calitate şi fiabilitate fără egal. În ultimii patru ani, peste 10 milioane de utilizatori din întreaga lume au ales imprimantele Epson cu sistem integrat de recipiente cu cerneală. Acestea sunt ideale pentru acasă şi pentru birourile mici unde se imprimă zilnic volume mari de documente şi pentru care preţul şi ușurința în utilizare sunt factori cheie. Mai mult, datorită cantităţii de cerneală suficiente pentru doi ani, utilizatorii îşi pot calcula costul de utilizare”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson pentru România și Bulgaria.

  Modelul L455 satisface necesităţile utilizatorilor oferind o soluţie rapidă de imprimare, scanare şi copiere (şi printare foto ocazională) fără a fi nevoie de PC. Ecranul LCD mare şi slotul de card SD simplifică imprimarea de documente A4 color, cum ar fi grafice, materiale publicitare şi prezentări.

  Modelul L365 are funcţii de copiere şi scanare la o rezoluție de 1.200 dpi, conectivitate Wi-Fi pentru imprimare wireless şi, la fel ca L565 şi L310, oferă viteze de imprimare de până la 9,2 ppm .

   

  Citeşte şi Epson L800, imprimanta cu cel mai mic preț pe fotografie printată

  Toate cele trei modele pot fi configurate foarte ușor, oferă imprimare fiabilă la costuri foarte scăzute şi dispun de o garanţie de un an (sau 30.000 pagini). Modelele L130 şi L220, destinate utilizatorilor individuali oferă aceeaşi imprimare cu costuri reduse la viteze de până la 7 ppm1 şi garanţie de un an (sau 15.000 pagini).

  Toate modelele noi cu Wi-Fi dau utilizatorilor posibilitatea folosirii funcției Epson Connect, care permite imprimarea de oriunde din lume prin intermediul unui e-mail cu fotografii şi documente trimis către imprimantă sau utilizând un driver de imprimare de la distanţă.

  Epson Connect include, de asemenea, aplicaţia Epson iPrint pentru imprimare uşoară prin Wi-Fi de pe dispozitive smartphone şi tablete. Pe modelele L455 şi L565 documentele şi fotografiile pot fi, de asemenea, imprimate direct de pe dispozitive mobile datorită compatibilităţii cu Apple AirPrint şi Google Cloud Print. Configurarea Wi-Fi simplă contribuie la conectarea acestor imprimante la reţele wireless .

  Noile modele sunt deja disponibile pe piața din România la prețuri începând de la 559 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.