More

  Ai selfie stick? Vezi unde îţi este interzis accesul cu el

  Ne-am obişnuit cu tinerii care îşi fac selfie-uri peste tot, în parc, la terase, în faţa oglinzii sau chiar la şcoală. Dar cu rămâne cu „generaţia selfie stick?

  Acum nu mai avem nevoie de un prieten care să ne facă poze în vacanţe, putem să ne încadrăm perfect în peisaj utilizâd selfie stick-ul. Ce nu ştim este că acesta sunt interzise în anumite locuri şi este posibil să ne luăm amenzi dacă nu suntem atenţi.

  Disneyland şi Walt Disney World au interzis oficial selfie stick-urile.

  În cazul în care ţi-ai planificat o vacanţă la Disneyland sau Walt Disney World, mai bine îţi laşi selfie stick-ul acasă. Disney a interzis selfie stick-ul în toate parcurile de distracţie din motive de siguranţă, spun reprezentanţii companiei.

  Citeşte şi: Selfie stick-ul îi va lăsa fără loc de muncă pe cameramani

  Membrii staff-ului au lipit mai multe semne de avertizare cu privire la utilizarea selfie stick-urilor, dar vizitatorii nu au reuşit să respecte regula, tentaţia fiind prea mare.

  Prin urmare, Disney World a trebuit să interzică oficial accesul cu selfie stick-uri în parcurile de distracţie, pentru siguranţa şi bunăstarea vizitatorilor. Interzicerea se aplică începând cu 30 iunie la Disney World şi Disneyland din California şi va fi votată în Paris şi Hong Kong de la 1 iulie.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy J5 şi J7, smartphone create special pentru selfie

  Un reprezentant al companiei a precizat că „Ne străduim să oferim o experienţă mare pentru întreaga familie, dar din păcate, selfie stick-urile au devenit o problemă de siguranţă tot mai mare atât pentru vizitatori, cât şi pentru personalul nostru.”

  În primă fază, Disney le-a permis vizitatorilor să intre cu selfie stick-uri în incinta parcului, dar le-a interzis în timpul aventurii cu caruselul. Totuşi, vizitatorii au continuat să nu se supună regulii şi şi-au făcut selfie-uri cu selfie stick-urile chiar şi în Big Thunder Mountain Railroad.

  Citeşte şi: Primul selfie în Spațiu și alte fotografii vintage NASA

  Chiar săptămâna aceasta, o cursă în parcul Disney din California a fost anulată pentru 60 de minute pentru că cineva a considerat necesar să utilizeze selfie stick-ul în timpul aventurii sale, lucru ce a dus la interzicerea permanentă a gadgetului.

  Este impotant să se ştie că selfie stick-urile nu au fost, totuşi, interzise deocamdată în locaţii cunoscute cum sunt muzeele sau Festivalul de Film de la Cannes, dar ne putem aştepta în orice moment la o decizie nefavorabilă şi în cazul lor.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here