More

  Samsung dat în judecată pentru aplicaţiile nedorite

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicaţiile nedorite” nu pot fi şterse şi îţi consumă trafic, potrivit acuzaţiilor aduse companiei Samsung.

  Publicaţia ShanghaiDaily informează că Samsung va trebui să ofere explicaţii pentru numărul tot mai mare de aplicaţii care se regăsesc pe dispozitivele mobile, expediate direct din fabrică.

  Citeşte şi De câte grade ai nevoie să topeşti iPhone 6 şi Galaxy S6 Edge

  Comisia Protecţiei Drepturilor Consumatorului din Shanghai a dat în judecată compania Samsung pentru încărcarea dispozitivelor cu crapware (software nedorit, preinstalat din fabrică).

  Comisia a studiat 20 de dispozitive smartphone şi a spus că foarte multe aplicaţii preinstalate nu pot fi şterse şi consumă foarte mult trafic de date. Comisia a făcut referire în mod special la Galaxy Note 3, care are 44 de aplicaţii preinstalate şi la Oppo Find 7a, care vine cu 71 de aplicaţii preinstalate.

  Citeşte şi Tehnologia Samsung care dublează capacitatea bateriilor cu litiu

  Acuzaţiile care fac obiectul procesului are la bază faptul că Samsung nu a informat clienţii despre aplicaţiile preinstalate, ceea ce încalcă dreptul de „a şti” al consumatorilor.

  Crapware este o problemă şi în Statele Unite, pe toate platformele, dar se manifestă şi pe dispozitivele Android din China, unde lipsa aplicaţiilor oficiale Google crează un vid şi o dorinţă pentru conţinut şi aplicaţii decente.

  Citeşte şi UPDATE: Samsung sabotează Microsoft – Liderii Microsoft trag un semnal de alarmă!

  Acest proces poate fi un precedent şi pentru celelalte pieţe şi poate schimba total modul în care Samsung promovează anumite aplicaţii.

  Nu trebuie să uităm faptul că Samsung nu este la primul scandal de acest gen. Acum câteva săptămâni Microsoft a constatat că toate laptopurile Samsung dezactivau automat actualizările Windows.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.