More

  Windows 10 va fi gata săptămâna aceasta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft doreşte să finalizeze noul sistem de operare Windows 10 chiar săptămâna aceasta.

  Data de lansare oficială este la finalul acestei luni. Surse apropiate companiei spun că Microsoft lucrează la versiunea finală a sistemului de operare, cu un build „release to manufacturing” (RTM) care va fi gata în această săptămână.

  Citeşte şi Cine va avea Windows 10 GRATUIT

  Cei care s-au înscris pentru a primi acest build RTM au fost deja reperaţi online. Odată ce build-ul este finalizat, Microsoft va trimite copia finală Windows 10 către toşi cei înscrişi în program, înainte de lansarea oficială de pe 29 iulie 2015.

  Procesul RTM a fost, de fiecare dată, un pas foarte important pentru fiecare lansare a unui nou sistem de operare. Nu este valabil acelaşi lucru şi pentru Windows 10.

  Citeşte şi Windows 10 – Cum a fost creat wallpaper-ul futuristic

  Microsoft se îndreaptă cu Windows 10 de la un sistem de operare către un „serviciu”, model care presupune o actualizare permanentă. Tocmai din acest motiv, Windows 10 este considerat „ultimul sistem de operare al Microsoft„.

  După cum spuneam, este o schimbare care vine firesc, odată cu propagarea tot mai mare a internetului şi al computerelor în fiecare locuinţă. Această schimbare modifică cu totul modul în care privim piaţa şi vânzările sistemului de operare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.