More

  OnePlus 2, mai mic, dar cu o baterie mai mare

  OnePlus a pornit o adevărată „ofensivă a dezvăluirilor” în ceea ce priveşte viitorul smartphone OnePlus 2.

  După ce zilele trecute aflam despre noul dispozitiv că va avea 4GB RAM şi un preţ sub 450 dolariacum compania ne mai oferă câteva detalii.

  Citeşte şi OnePlus Two vine cu o îmbunătăţiere exclusivă

  Este cât se poate de ciudat pentru o companie să lanseze atât de multe „spoilere”, în mod oficial, mai ales că lansarea va avea loc pe 27 iulie, peste câteva săptămâni.

  Cu toate acestea, compania OnePlus continuă sesiunea dezvăluirilor cu detalii despre baterie şi dimensiunile smartphone-ului.

  Citeşte şi Cum îmbunătăţeşti semnalul Wi-Fi

  OnePlus 2 va avea o baterie de 3.300mAh. Este o baterie mai mare comparativ cu cea a predecesorului său, OnePlus One, a cărui baterie avea o capacitate de numai 3.100mAh.

  În ciuda sporirii capacităţii bateriei, dispozitivul va avea dimensiuni reduse comparativ cu OnePlus One. În poza de mai sus nu avem numai un smartphone OnePlus One, cu un OnePlus One peste un smartphone OnePlus 2. Este evident că noul smartphone va fi mai scurt şi mai îngust comparativ cu vechiul smartphone.

  Co-fondatorul companiei OnePlus, Carl Pei, a spus că mândria sa pentru noul dispozitiv, în ceea ce priveşte designul, vine din faptul că este un mare pas înainte.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here