0

SHARES

3 moduri în care tehnologia îi uşurează viaţa mamei

Mădălina Gănescu
- 11.07.2015, 0:15 în Cultura

Unele ore trec foarte repede, iar altele parcă nu se mai termină, dar la finalul zilei, mamele ocupate se pare că nu au la dispoziţie suficient timp pentru ele.

Din nefericire, nimeni nu a venit cu o metodă prin care am putea să mărim ziua cu câteva ore, dar este posibil să ne valorificăm mult mai bine timpul pe care deja îl avem la dispoziţie.

Totuşi, tehnologia a reuşit să facă mult mai fericite mamele moderne cu ajutorul gadgeturilor, aplicaţiilor şi al internetului. Iată 3 moduri în care tehnologia îi uşurează viaţa mamei:

Cumpărăturile nu mai sunt o corvoadă

Atunci când mergi la cumpărături, pierzi o groază de timp printre rafturile magazinelor, mai ales dacă îi ai şi pe cei mici cu tine. Există aplicaţii care le vin mamelor în ajutor atunci când trebuie să facă cumpărăturile. De asemenea, orice mamă îşi poate achiziţiona produsele necesare online de la retailerii mari, nemaifiind cazul să meargă personal în magazine. Mai mult decât atât, îţi poţi pregăti o listă de lucruri necesare pe care să o urci în cloud şi să o ai permanent cu tine, să ştergi produsele achiziţionate sau să le adaugi pe cele necesare în orice moment.

De acum ştii ce şi cum să găteşti

Uneori, cea mai grea parte atunci când trebuie să mănânci este că nu ştii ce să mai găteşti cu ingredientele pe care le ai deja la dispoziţie. Pentru asta au fost inventate aplicaţiile de reţete culinare. În plus, poţi urmări tutoriale pe internet care te învaţă pas cu pas ce ai de făcut. Desigur, cărţile de bucate erau de real folos în tinereţe, dar de ce să faci mâncare presupunând că va ieşi bine, când poţi vedea fiecare pas, secunda cu secundă.

Mama te vede întotdeauna

Cel mic doarme, iar tu ai o mulţime de lucruri de rezolvat prin casa. Trebuie să speli, să calci şi să pregăteşti cina pentru partener. Ei bine, dacă ai la dispoziţie un smartphone sau o tablet şi o cameră wireless, poţi vedea în timp real de la bucătărie dacă cel mic s-a trezit sau doarme cu nasul în pernă şi trebui întors. Mai mult decât atât, există nenumărate gadgeturi care te anunţă când cel mic plânge sau dacă s-a trezit şi trebuie să mergi la el.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!