More

  Abuzul sexual poate fi evitat dacă ai această aplicaţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un om de afaceri a lansat un grup de aplicaţii, printre care şi una care înregistrează consimţământul de a face sex pentru a lansa „discuţii libere” pe acestă temă în campusurile universitare.

  Michael Lissack, care este, de asemenea, director executiv la Institute for the Study of Coherence and Emergence, a creat We-Consent, sub umbrela unui brand de trei aplicaţii.

  Citeşte şi: Cum afli cine te-a şters de pe Facebook

  Cunoscută ca „aplicaţia de discuţii”, We-Consent înregistrează un video de 20 de secunde, cerându-le utilizatorilor numele lor, numele partenerului şi consimţământul verbal de a face sex cu altă persoană. Tehnologia de recunoaştere facială este folosit pentru captarea imaginilor utilizatorilor în timpul în care îşi înregistrează acordul.

  Lissack a precizat că ideea acestei aplicaţii i-a venit anul trecut, când a participat la o dezbatere pe tema politicii de abuz sexual de la Universitatea Harvard din Massachusetts.

  Citeşte şi: Cum te păcălesc dezvoltatorii să le foloseşti aplicaţiile

  Cu generaţia pasionată de tehnologie din zilele noastre, omul de afaceri a precizat că „trebuie să existe o metodă mai bună” pentru a asigura ambele persoane implicate de consimţământul oferit pentru activitatea sexuală.

  „Da-ul” oferit de ambele părţi „este disponibil doar în cadru legal, pe baza unui mandat judiciar, sau ca dovadă în cazul unei anchete disciplinare în urma unei agresiuni sexuale”. Utilizatorii nu au acces la video-uri, iar aceastea nu pot fi sparte.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.