More

  Actualizarea PlayStation 4 creează probleme de sistem

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cea mai nouă actualizare a sistemului pentru consola PlayStation 4, pe care Sony a lansat-o la începutul lunii iulie, creează foarte multe probleme utilizatorilor.

  Sony a lansat actualizarea 2.55, pe 1 iulie 2015, care ar trebui să aducă multiple îmbunătăţiri şi stabilitate sistemului. Cu toate acestea, mulţi utilizatori PlayStation 4 s-au plâns pe diferite forumuri că întâmpină probleme la citirea CD-urilor, imediat după ce actualizarea a fost instalată. Aceştia mai spun că sistemul trebuie repornit pentru ca CD-ul să poată fi citit corect.

  Citeşte şi Aşa arată ediţia limitată Forza 6 Xbox One

  Problema apare atunci când butonul „eject” al consolei este apăsat, iar CD-ul este introdus. De fapt, când CD-ul este scos de software, nu este nicio problemă cu citirea lui.

  Această problemă nu este una majoră şi nici nu împiedică utilizatorii să folosească consola aşa cum trebuie. Cu toate acestea, este destul de enervant să tot închizi şi să deschizi consola pentru a putea rula un CD.

  Sony nu a confirmat încă această problemă, dar utilizatorii speră ca această problemă să se rezolve cu o viitoare actualizare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.