More

  Cum rezolvi problemele PS4 după ultima actualizare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am scris ieri despre problemele consolei PlayStation 4, semnalate de mai mulţi utilizatori, după cea mai nouă actualizare lansată de Sony.

  Dacă CD-ul este blocat în consolă sau ai erori de citire a CD-ului, mai jos ai câteva soluţii pentru remedierea problemelor.

  Citeşte şi Samsung lansează cea mai subţire tabletă din lume

  De la cea mai nouă actualizare a sistemului PS4, au început să apară pe internet tot mai multe plângeri cu privire la problemele întâmpinate la pornirea jocurilor.

  Vestea bună este că, dacă eşti posesorul unei console PS4, sunt câteva lucruri pe care le poţi încerca pentru a remedia problema, înainte de a fi nevoit să trimiţi consola în service.

  Este recomandat ca paşii de mai jos să fie urmaţi în această ordine, pentru a bifa, din aproape în aproape, toate erorile.

  1. Verifică CD-ul să nu aibă amprente sau zgârieturi

  Foloseşte o cârpă din microfibră pentru a şterge CD-ul. Dacă este zgăriat prea rău, va trebui să înlocuieşti CD-ul. Există pe internet şi un ghid care te învaţă cum să repari CD-urile zgâriate. Nu am testat nicio metodă de acest tip, deci mare atenţie ce încerci.

  2. Întrerupe alimentarea cu energie a consolei

  Deconectează consola de la sursa de alimentare şi scoate toate cablurile din consolă. Aşteaptă 30 de secunde, după care reporneşte consola. Încearcă să introduci un CD să vezi dacă eroarea mai există. Mare atenţie! Scoate TOATE CABLURILE din consolă! Abia apoi le reconectezi şi instesezi CD-ul.

  3. Porneşti consola în Rest Mode?

  Nu face acest lucru. Opreşte consola cu totul, după care o porneşti şi introduci CD-ul în consolă.

  Citeşte şi Siguranţa pe Internet: Cum îti protejezi copilul vara aceasta

  4. Datele jocului sunt corupte

  Pentru a remedia această problemă trebuie să ştergi jocul, inclusiv salvările (sorry) şi apoi introduci CD-ul şi reinstalezi jocul. Vei pierde toate salvările, aşa că trebuie să te gândeşti bine înainte să faci asta. Dacă nu te lasă inima, atunci va trebui să contactezi departamentul tehnic.

  5. CD-ul este blocat în consolă?

  Sony a pus la dispoziţie un ghid pentru scoaterea manuală a CD-ului din consolă. Acest ghid îl puteţi găsi aici.

  6. Reconstruieşte bazele de date

  Opreşte complet consola şi scoate cablul de alimentare. Reconectează cablul de alimentare şi ţine apăsat butonul de pornire până când auzi un al doilea „bip”. În acest fel, consola va porni în „Safe Mode„. Selectează opţiunea de refacerea a bazei de date. Consola va scana şi va contrui o nouă bază de date. Funcţionează întocmai ca defragmentarea hardului de la calculator. NU OPRI consola în timpul acestui proces, mai ales că va dura o perioadă destul de mare.

  7. Dacă nimic nu funcţionează, trimite consola în service

  În acest caz, cel mai bine este să apelezi la ajutor specializat şi să trimiţi consola în service.

  Să sperăm ca cel puţin una dintre primele 6 soluţii va funcţiona, înainte de a fi nevoit să apelezi la ultima.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.