More

  Windows 10, promovat de bebeluşi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft vrea să popularizeze cu orice preţ Windows 10 şi a hotărât să se folosească de puterea imbatabilă a bebeluşilor.

  Compania a creat 5 reclame cu bebeluşi din toată lumea, care se gudură, râd, se joacă şi fac tot ceea ce un bebeluş ştie să facă mai bine, sunt plini de viaţă. Prin aceste reclame, Microsoft explică modul prin care Windows 10 le va face viaţa mai uşoară acestor copii şi cum Windows 10 va fi parte din viaţa lor.

  Microsoft a ales să prezinte funcţiile Windows 10 prin intermediul asocierii imaginii inocenţei, care captează atenţia, alături de cea a funcţionalităţii, sugerând că până şi un bebeluş poate utiliza calculatorul.

  Aceşti bebeluşi nu vor mai avea nevoie să ţină minte parole sau să se teamă pentru securitatea informaţiilor personale. Vor putea debloca dispozitivul numai cu zâmbetul lor.

  Reclamele promovează funcţia tactilă a pe care Windows 10 o are, a posibilităţii de a distribui uşor conţinut şi a-l împărtăşi cu prietenii.

  În vreme ce reclamele Apple îşi diluează tot mai mult mesajul, Microsoft împrumută din strategia competitorului său şi arată cum poate face viaţa mai uşoară viitorilor adulţi.

  Reclamele oferă o viziune asupra viitorului, cât şi a modului în care copiii pot interacţiona cu dispozitivele Microsoft.

  În SUA, reclamele vor fi difuzate pe toate televiziunile naţionale. La fel şi în Marea Britanie, Franţa, Japonia, Australia şi Germania, înainte de a ajunge în restul ţărilor, pe 29 iulie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.