More

  World of Warcraft a pierdut 1,5 milioane de abonaţi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  World of Warcraft rămâne liderul jocurilor MMO cu abonament lunar, dar continuă să piardă foarte mulţi jucători, de la o lună la alta.

  La prezentarea rezultatelor financiare din al doilea trimestru, Activision Blizzard a dezvăluit faptul că numărul total al abonaţilor a scăzut la 5,6 milioane.

  Citeşte şi: Blizzard prezintă noul expansion World of Warcraft

  Este o pierdere de 1,5 milioane de abonaţi, din luna mai şi până în prezent. În luna mai, World of Warcraft a avut o altă scădere, ajungând la 7,1 milioane, de la aproximativ 10 milioane de abonaţi.

  Este cel mai scăzut nivel înregistrat vreodată, de când a fost lansat jocul în anul 2005. Cu toate acestea, 5,6 milioane de abonaţi este un număr impresionant. Blizzard a spus că lansarea patch-ului „Fury of Hellfire” a contribuit la stabilizarea numărului de abonaţi spre finalui trimestrului.

  În ciuda acestei scăderi, compania a înregistrat profit, iar acest lucru datorită şi celui mai nou joc lansat, Hearthstone, un joc gratuit, foarte apreciat, care a sporit profiturile din microtranzacţii.

  Citeşte şi: A cheltuit 3400 dolari într-o zi pe pachete de joc Hearthstone

  Este foarte greu de spus dacă World of Warcraft îşi va mai reveni până se va lansa următorul expansion, anul viitor. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că tot anul viitor se va lansa şi filmul World of Warcraft, pe care toată lumea îl aşteaptă, iar acest lucru ar putea duce la o nouă creştere a numărului abonaţilor care revin şi poate vom avea de-a face chiar cu noi jucători.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.