More

  Cum distribui o fotografie prietenilor de pe Facebook fără să dai TAG

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook a făcut posibilă redirecţionarea unei poze la un număr de 20 de prieteni odată. În acest fel, scurtezi o operaţiune care ar fi durat mult mai mult.

  Acest proces poate fi realizat foarte uşor, din fereastra pozei pe care utilizatorul o vizualizează.

  Citeşte şi: Cum descarci un video de pe Facebook

  După ce ai dat click pe poza pe care vrei să o distribui şi prietenilor tăi, iar aceasta se măreşte pe tot ecranul, în conţul din dreapta-jos vor apărea două opţiuni: Forward şi Download.

  După ce ai apăsat butonul Forward, va apărea o fereastră cu mesajul „Forward in separate messages„. Vei avea o listă cu mai mulţi prieteni cu care ai avut o conversaţie în ultima periaodă, dar şi un câmp de căutare, pentru a găsi alţi prieteni care nu sunt deja în lista ultimelor conversaţii.

  facebook-foto-share

  Poţi alege să trimiţi poză, în mesaje separate – dacă mai ţii minte „mass message” de la Yahoo – la 20 dintre prieteni, o singură dată. Limita de 20 de prieteni şi mecanismul acesta este gândit tocmai pentru a preveni spam-ul.

  Citeşte şi: Ai Android-ul virusat? Află folosind această aplicaţie

  Această posibilitate de direcţionare a pozei către alţi prieteni a existat şi până acum, dar numai pentru versiunea de mobil a aplicaţiei Facebook. Acum, această funcţie a ajuns şi pe versiunea WEB.

  Este evident că vorbim de două platforme cu funcţionalităţi diferite, dar atunci când un lucru merge şi poate fi „împrumutat” şi pe cealaltă platformă, nu putem decât să primim această îmbunătăţire cu braţele deschise.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.