More

  Need For Speed nu poate fi jucat offline

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Need for Speed reboot nu va putea fi jucat fără o conexiune la Internet, după cum a confirmat producătorul general al jocului.

  Nu este deloc surprinzător dacă privim evoluţia jocurilor şi concentrarea pe interconectivitatea socială. Studio-ul care se ocupă cu dezvoltarea acestui joc a confirmat, în luna mai, necesitatea unei conexiuni la Internet. Dar acum avem un nou detaliu: recompense pentru instantanee din joc.

  Citeşte şi: „Legion”, următorul expansion al World of Warcraft. Clasă nouă, Demon Hunter

  Marcus Nilsson, producătorul general, a făcut referire la funcţia „Autolog„, care permite compararea statisticilor tale cu cele ale rivalilor tăi. Autolog a avut un succes foarte mare de-a lungul anilor, iar acum se doreşte îmbunătăţirea lui.

  Mai exact, dezvoltatorul doreşte să dea funcţiei „o voce umană„, care are ca scop îmbunătăţirea experienţei prin componenta narativă.

  Noul sistem al instantaneelor are ca scop importarea unor momente pe care utilizatorul le consideră „demne de împărtăşit cu prietenii„. Si mai atractiv este că obţii puncte pentru instantaneele care devin populare. În cazul în care vrei progresie, distribuirea instantaneelor este o modalitate bună de avansare.

  Citeşte şi: Homefront: The Revolution gameplay

  Acestea fiind spuse, concluzia este simplă: De ce să joci un joc singur, când poţi să te distrezi alături de prietenii tăi?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.