Lenovo lansează smartphone-ul cu cea mai rapidă încărcare din lume | NOOBZ.RO

Lenovo lansează smartphone-ul cu cea mai rapidă încărcare din lume

NoobZ
- 10.08.2015, 0:15 în Smartphones
0

SHARES

Anul acesta, Lenovo lansează smartphone-ul Motorola care se va vinde cel mai bine din istorie, cel mai simpatizat telefon din Brazilia şi telefonul care se încarcă cel mai repede din lume.

Compania deţinută de Lenovo a poziţionat Moto G drept cel mai accesibil dispozitiv, iar pe Moto X Style drept urmaşul său, ceea ce face să aibă sens faptul că Moto X Play este în mijloc.

Motorola spune că Moto X Style este „telefonul care se încarcă cel mai repede din lume” când este utilizat cu încărcător TurboPower, cu posibilitatea de încărcare de până la 50% mai rapidă decât cea a Samsung Galaxy S6. Smartphone-ul vine în 3 variante: 16, 32 şi 64 GB memorie internă, dar există şi un card microSD de 128 GB. Dispozitivul va rula cel mai recent sistem de operare de la Google, Android 5.1.1 (Lollipop).

Citeşte şi: Ţii în mână un iPhone FAKE? Vezi cum îţi poţi da seama

Moto G se aşteaptă să aibă display de 720p cu Gorilla Glass, cameră de 13MP cu bliţ pe spate şi o cameră pentru selfie de 5MP. Dispozitivul va avea o baterie de 2,470 mAh, iar preţul va fi de aproximativ 190 de dolari. Potrivit ultimelor zvonuri, Moto G 3-rd-Gen (2015) este un dispozitiv middle spre higher-end, cu un preţ de plecare de la 159 de lire.

Moto X Play va veni cu Qualcomm Snapdragon 615 SoC, procesor octa-core de 1.7 GHz, cu 2GB de RAM. Acesta va avea 5 inch, un display de 1080p, 2 GB de RAM şi 16 GB de memorie internă.

Revenind la Moto G 3-rd-Gen, aceasta poate fi personalizat şi va fi disponibil pentru 399 de dolari în luna septembrie. Doritorii vor putea să aleagă din o varietate de culori şi materiale, inclusiv piele Saffiano şi lemn, toate astea pentru a-şi personaliza dispozitivele după bunul plac.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!