More

  Aplicaţia care îţi transformă fotografiile în artă abstractă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Proiectul Deep Dream de la Google ajută dezvoltatorii să înţeleagă modul de funcţionare al reţelelor neutre şi clasificarea elementelor într-o imagine.

  A început ca un concept educaţional, dar a ajuns, pentru utilizatorul de rând, un mod de procesare „abstractă” al fotografiilor. Unele rezultate sunt senzaţionale, altele ciudate, iar anumite poze sfârşesc prin aţi da fiori.

  Citeşte şi: Cum transformi smartphone-ul într-un proiector de holograme

  Indiferent de reacţia pe care ţi-o provoacă aceste poze, rezultatul final este extrem de interesant şi îţi captează privirea fără doar şi poate. Singura problemă, până în prezent, a fost că aceste unelte nu erau simplu de utilizat, iar pozele nu puteau fi reproduse de orice persoană.

  Created-with-Dreamify

  Nu mai este cazul acum! O nouă aplicaţie numită „Dreamify” automatizează acest proces. Aplicaţia foloseşte codul Google pentru a crea propriile imagini „neobişnuite„.

  Tot ce trebuie să faci este să alegi efectul pe care vrei să îl creezi şi să încarci o poză. Poţi chiar să distribui pozele, fie din interiorul aplicaţiei, fie prin orice alt serviciu disponibil.

  Citeşte şi: Priveşte cerul! Vezi ploaia de stele din noaptea de 12 spre 13 august

  Există posibilitatea ca aplicaţia să nu poată produce anumite poze. Aceasta este la început, dar cu siguranţă cei care au dezvoltat-o se ocupă de remedierea micilor probleme.

  Aplicaţia „Dreamify” este foarte uşor de utilizat şi  este GRATUITĂ! Iată un nou mod extrem de plăcut prin care poţi da viaţă propriilor „creaţii” artistice.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.