More

  Firefox 40 pentru Windows 10 ia prin surprindere Microsoft

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii care setează Firefox ca browser implicit, pot folosi Cortana pentru căutările web, iar rezultatele pot fi afişate în orice motor de căutare, nu doar în Bing.

  După ce a eşuat încercarea Microsoft de a seta browserul Edge ca implicit în Windows 10, Mozilla îndepărtează utilizatorii de Bing.

  Citeşte şi: Cum afli ce ştie Google despre tine

  Odată cu lansarea celui mai nou browser Firefox 40, utilizatorii nu vor mai fi nevoiţi să folosească Bing pentru căutările realizate de Cortana prin taskbar-ul Windows 10. Firefox va afişa rezultate de la orice motor de căutare pe care utilizatorul l-a ales ca fiind implicit.

  Nu numai Firefox permite înlocuirea rezultatelor web livrate de Cortana, dar Firefox este momentan singurul browser care face acest lucru, fără a fi nevoie de instalarea unui alt program.

  Citeşte şi: Aplicaţia care îţi transformă fotografiile în artă abstractă

  Cu toate acestea, Mozilla nu doreşte sabotarea sistemului de operare Windows 10 în niciun fel. Noul browser aduce câteva îmbunătăţiri ale interfeţei care se aliniază la designul sistemului de operare.

  Mai mult, Firefox 40 deschide drumul unui sistem de control al securităţii obligatoriu pentru toate extensiile browserului. Acest lucru va avea ca rezultat mai puţine programe periculoase care îţi pot afecta calculatorul.

  Este evident că până şi Mozilla este de părere că Windows 10 va avea un traseu foarte bun şi doreşte să se urce pe acest val, nu să fie înghiţit de acesta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.