Sony creşte preţul abonamentului PlayStation Plus

Cristian Gănescu
- 12.08.2015, 12:36 în Hardware
0

SHARES

Preţul abonamentului pentru serviciul online PlayStation Plus va fi majorat.

Creşterea preţurilor este programată pentru luna septembrie a acestui an, dar nu este foarte clar în ce va consta această majorare.

PlayStation Plus este serviciul premium oferit online de compania Sony, pentru a putea juca multiplayer online, dar şi pentru oferirea accesului la o librărie de jocuri care pot fi descărcate.

Citeşte şi: Eşti abonat PlayStation Plus? Decizi ce joc primeşti gratuit, lunar

Sony a precizat că preţul va fi majorat pentru a se alinia la „condiţiile pieţei” şi că este posibil să mai urmeze şi alte majorări.

În declaraţia de presă, Sony spune că „Vrem să oferim membrilor PlayStation Plus cel mai bun serviciu posibil cu un conţinut de neegalat. De la 1 septembrie 2015 vom majora preţul abonamentului lunar şi cel pe trei luni a serviciului PlayStation Plus pentru a ne alinia la cerinţele pieţei. Vom continua să investim în acest serviciu pentru a asigura o experienţă inegalabilă, cu cele mai bune jocuri şi funcţii”.

În prezent, abonamentul lunar are un preţ de aproximativ 35 RON, iar trei luni costă 75 RON. Abonamentul anual nu va fi schimbat şi va rămâne la 250 RON.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!