Eşti abonat PlayStation Plus? Decizi ce joc primeşti gratuit, lunar

Cristian Gănescu
- 4.08.2015, 0:45 în Gaming
0

SHARES

Sony va permite abonaţilor la serviciul premium PlayStation Plus să îşi aleagă singuri jocul gratuit pe care îl primesc, în fiecare lună.

Compania oferă de mai multă vreme posesorilor de console PlayStation un joc gratuit, ca bonus pentru abonamentul lunar pe care îl achită.

Dar acum Sony oferă abonaţilor opţiunea de „Votează pentru a juca„, prin care pot alege jocul gratuit dintr-o lista de mai multe jocuri.

Citeşte şi: Sony obţine profit cu PlayStation, dar smartphone-urile îl trag în jos

Jocurile care nu vor fi alese vor fi vândute la preţ redus, a spus Sony. Mai multe jocuri vor ajunge pe „lista scurtă” şi multe alte jocuri vor fi oferite în fiecare lună.

Vom avea mai multe detalii de îndată ce procesul de vot va începe, ce jocuri vor face parte din lista disponibilă, cât şi modul în care puteţi vota„, scrie într-o declaraţie de presă a companiei Sony.

PlayStation Plus costă aproximativ 270 RON pentru 12 luni şi necesită o consolă de gaming. Pe lângă jocurile gratuite, primeşti şi funcţii suplimentare şi actualizări automate, acces la demo-uri şi beta, cât şi reduceri pentru magazinul online.

Citeşte şi: Razer Serval Controller, disponibil pentru Android

Jocurile sunt oferite prin intermediul Instant Game Collection, unde sunt adăugate jocurile noi, iar cele vechi sunt oferite gratuit.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!