More

  VIDEO! Imagini cu viitorul LG Nexus 5

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După ce ne-a furnizat mai multe detalii despre viitoarele dispozitive Nexus produse de la LG şi Huawei@OnLeaks a pus mâna şi pe o serie de poze cu dispozitivul LG Nexus 5, pentru a ne face o idee despre cum va arăta.

  Randările sunt făcute pe baza schemelor de fabrică necesare firmelor care produc componente, astfel ca dimensiunile pieselor să fie cele corecte.
  lg_nexus_5_2015_onleaks_5

  Citeşte şi: Pregăteşte-te pentru noile telefoane Nexus

  lg_nexus_5_2015_onleaks_2 lg_nexus_5_2015_onleaks

  Pe spate, putem vedea că dispozitivul are un scanner de amprente, detaliu care s-a regăsit în toate informaţiile care au apărut până în prezent. Controlul volumului, amplasat pe spatele dispozitivului este deja un „semn distrinctiv” al dispozitivelor LG, alături de modulul camerei.

  Camera are un flash LED şi modul auto focus cu laser. Există şi un port reversibil USB de tip C, la baza smartphone-ului.

  Citeşte şi: Cum verifici cât de puternic este semnalul de pe iPhone şi Android

  Dimensiunile smartphone-ului sunt cele vehiculate şi în trecut, cu un ecran de 5,2 inch, cu dimensiuni de 146.9 x 72.8 x 8mm.

  Lucrul cel mai interesant este că dispozitivul nu are display curbat, caracteristică regăsită la toate smartphone-urile LG. Rămâne de văzut dacă vor apărea şi o serie de randări ale dispozitivului Huawei Nexus.

  Mai jos este un video unde randările sunt detaliate. Enjoy!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.