More

  De ce ar lansa Apple un iPhone cu clapetă?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Îţi este dor de zilele în care utilizai telefonul cu clapetă? Dă-i de veste gigantului Apple.

  Desigur, s-ar putea ca niciodată să nu avem în mână un iPhone cu clapetă, iar totul are să rămână un vis. Totuşi, am dat peste un concept iPhone cu clapetă incredibil care ne-ar putea trezi noi dorinţe.

  Martin Hajek, un artist cunoscut, a avut în minte ideea unui iPhone cu clapetă şi s-a gândit să facă ceea ce ştie el mai bine şi anume, un nou concept.

  i3

  Telefonul cu clapetă trebuie, în viziunea lui, să îţi atingă urechea cu partea de sus, iar cu partea de jos să fie exact în dreptul buzelor tale, lucru ce îl face să fie un telefon adevărat.

  Imaginează-ţi cum ar fi să mergi pe stradă cu un astfel de telefon, în vreme ce toată lumea fi jurul tău foloseşte un telefon normal.

  i5

  Hajek a ales un loc ciudat pentru butonul de home. Practic, acesta este situat pe interior în partea de sus, la jumătatea distanţei dintre ureche şi gură.

  Pe faţă există un mic ecran care îţi permite să vezi cine te apelează sau dacă ai notificări. Atunci când ridici clapeta, ghici ce? Dai peste un alt ecran.

  i2

  Va fi realizat un astfel de dispozitiv vreodată? Cu siguranţă, nu! Dar faptul că a fost creat până şi un concept de iPhone cu clapetă ne face să ne dăm seama că imaginaţia poate depăşi cu adevărat orice limite.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.