More

  Sony lansează SmartBand, brăţara care îţi măsoară pulsul şi nivelul de stres

  Cu ultimul dispozitiv de monitorizare lansat, Sony are ca obiectiv supravegherea de aproape a pulsului şi nivelului de stres. Compania a lansat oficial ultimul smartband destinat sănătăţii tale.

  Numit SmartBand 2, noul dispozitiv de urmărire include monitorizarea ritmului cardiac cât e ziua de lungă. Prin verificarea constantă a pulsului, brăţara poate determina care sunt activităţile care îţi cresc pulsul şi care ţi-l menţin la un ritm normal.

  SmartBand 2 va verifica, de asemenea, activitatea per ansamblu şi mişcările, somnul şi chiar nivelul de stres, potrivit Sony, aşa încât îţi poate spune dacă ai avut o zi grea, chiar dacă nu ai simţit acest lucru.

  Citeşte şi: Scurtături de taste – 22 de trucuri care te transformă într-un ninja al tastaturii

  Brăţara funcţionează atât cu dispozitive Android, cât şi cu smartphone-uri Apple. Ea va vibra şi va aprinde un LED pentru a te anunţa cu privire la apelurile pierdute, email-uri şi mesaje text.

  Deşi oferă o serie de caracteristici folositoare, SmartBand 2 de la Sony are o competiţie acerbă pe piaţa de dispozitive de urmărire, care este în continuă creştere. Până şi producătorul de smartphone-uri Xiaomi a intrat pe piaţă cu brăţara smart de 30 de dolari, MiBand. Desigur, există şi numeroase smartwatch-uri, precum Apple Watch sau Gear 2 de la Samsung, ca de altfel şi unele de la Microsoft care oferă propriile caracteristici de urmărire.

  SmartBand 2 are suport atât pentru iOS 8.2, cât şi pentru Android 4.4 pentru alerte şi notificări, ceea ce reprezintă un punct forte. Sony oferă o aplicaţie numită Lifelog, care funcţionează pe telefoanele Xperia, dar şi pe cele cu Android.

  Citeşte şi: Huawei Honor 7i, smartphone-ul a cărui cameră se roteşte la 180 de grade

  Scopul Lifelog este de a înregistra activităţile, pulsul, nivelul de stres şi alţi factori pentru a compara rezultatele în timp. Utilizatorii iOS pot descărca, de asemenea, o aplicaţie care analizează şi înregistrează activitatea şi datele cu privire la sănătatea inimii.

  Concepută din silicon, SmartBand 2 este rezistentă la apă, până la o adâncime de 3 metri şi promite o durată de viaţă a bateriei de până la două zile la o singură încărcare. Dispozitivul va fi disponibil la vânzare în septembrie la preţul de 130 de dolari, respectiv 119 euro şi 85 de lire.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here