More

  Sony lansează SmartBand, brăţara care îţi măsoară pulsul şi nivelul de stres

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cu ultimul dispozitiv de monitorizare lansat, Sony are ca obiectiv supravegherea de aproape a pulsului şi nivelului de stres. Compania a lansat oficial ultimul smartband destinat sănătăţii tale.

  Numit SmartBand 2, noul dispozitiv de urmărire include monitorizarea ritmului cardiac cât e ziua de lungă. Prin verificarea constantă a pulsului, brăţara poate determina care sunt activităţile care îţi cresc pulsul şi care ţi-l menţin la un ritm normal.

  SmartBand 2 va verifica, de asemenea, activitatea per ansamblu şi mişcările, somnul şi chiar nivelul de stres, potrivit Sony, aşa încât îţi poate spune dacă ai avut o zi grea, chiar dacă nu ai simţit acest lucru.

  Citeşte şi: Scurtături de taste – 22 de trucuri care te transformă într-un ninja al tastaturii

  Brăţara funcţionează atât cu dispozitive Android, cât şi cu smartphone-uri Apple. Ea va vibra şi va aprinde un LED pentru a te anunţa cu privire la apelurile pierdute, email-uri şi mesaje text.

  Deşi oferă o serie de caracteristici folositoare, SmartBand 2 de la Sony are o competiţie acerbă pe piaţa de dispozitive de urmărire, care este în continuă creştere. Până şi producătorul de smartphone-uri Xiaomi a intrat pe piaţă cu brăţara smart de 30 de dolari, MiBand. Desigur, există şi numeroase smartwatch-uri, precum Apple Watch sau Gear 2 de la Samsung, ca de altfel şi unele de la Microsoft care oferă propriile caracteristici de urmărire.

  SmartBand 2 are suport atât pentru iOS 8.2, cât şi pentru Android 4.4 pentru alerte şi notificări, ceea ce reprezintă un punct forte. Sony oferă o aplicaţie numită Lifelog, care funcţionează pe telefoanele Xperia, dar şi pe cele cu Android.

  Citeşte şi: Huawei Honor 7i, smartphone-ul a cărui cameră se roteşte la 180 de grade

  Scopul Lifelog este de a înregistra activităţile, pulsul, nivelul de stres şi alţi factori pentru a compara rezultatele în timp. Utilizatorii iOS pot descărca, de asemenea, o aplicaţie care analizează şi înregistrează activitatea şi datele cu privire la sănătatea inimii.

  Concepută din silicon, SmartBand 2 este rezistentă la apă, până la o adâncime de 3 metri şi promite o durată de viaţă a bateriei de până la două zile la o singură încărcare. Dispozitivul va fi disponibil la vânzare în septembrie la preţul de 130 de dolari, respectiv 119 euro şi 85 de lire.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.