More

  Exploride, asistentul tău „heads-up” la drum lung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Indiferent că informaţiile sunt proiectate pe parbriz sau pe un ecran special, display-urile heads-up (HUD) sunt tot mai populare între şoferi.

  Inspirate de la avioanele militare, majoritatea acestor display-uri oferă capacităţi de navigare şi funcţii pentru smartphone, dar puţine sunt suficient de bune pe cât ne dorim.

  Exploride este un startup care lansează un nou produs pe care compania îl numeşte primul all-in-one HUD din lume. Acesta utilizează gesturi şi vocea pentru a controla diferitele funcţii ale dispozitivului.

  Citeşte şi: Audi lansează un concept incredibil de maşină electrică

  Permite şoferului să răspundă sau să respingă apelurile telefonice, să acceseze navigaţia oferită de Google Maps, să asculte muzică, să asculte mesajele text şi chiar să monitorizeze parametrii maşinii, cum ar fi presiunea din pneuri, nivelul combustibilului şi viteza, iar toate acestea într-un singur loc.

  Dispozitivul mai are şi o cameră încorporată de 3 megapixeli, capacitate de stocare în cloud şi multe alte aplicaţii, între care se numără şi radio pe Internet.

  Toate aceste funcţii sunt accesate prin ecranul transparent de 6 inch, care este controlat cu mâna prin 4 gesturi de bază: sus, jos, stânga şi dreapta. De aici, toate gadgeturile sunt adunate în faţa şoferului, iar Exploride va reduce distragerea atenţiei şi va spori siguranţa în trafic.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.