E OFICIAL! Apple lansează iPhone 6S pe 9 septembrie, dar renunţă la un alt produs

Cristian Gănescu
- 28.08.2015, 14:41 în Smartphones
0

SHARES

Este oficial! Apple va lansa viitorul dispozitiv iPhone 6S pe data de 9 septembrie, dar alege să renunţe la un dispozitiv şi nu îl vom vedea deloc, potrivit mai multor informaţii.

Este vorba de iPhone 6C, dispozitivul de 4 inch, a cărui apariţie a fost speculată foarte mult timp. Acum, odată cu anunţul Apple, că renunţă la producţia iPhone 5C, şansele unui dispozitiv low-cost sunt şi mai mici.

Nu este pentru prima oară când apar detalii despre un dispozitiv mai mic, care ar apărea în 2016, iar un raport apărut acum o lună sugerează amânarea lansării unui asemenea smartphone pentru al doilea trimestru al anului 2016.

Citeşte şi: TESTUL APEI pentru Galaxy Note 5, S6 Edge Plus şi iPhone 6 Plus

Cu toate acestea, zvonurile care au tot apărut nu fac decât să întărească aşteptările pentru un dispozitiv low-cost, de plastic, cum a fost modelul iPhone 5C, acesta urmând a fi lansat undeva în luna mai.

Modelul iPhone 5C, care este disponibil cu o memorie de numai 8GB, va fi scos din producţie de îndată ce va fi lansat noul model iPhone 6S şi iPhone 6S Plus.

Pentru cei care doresc un iPhone low-cost, modelul iPhone 5C va mai fi comercializat şi va fi găsit în magazine şi după lansarea iPhone 6S, la fel şi modelele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!