More

  Primul smartwatch pentru copii, cu funcţie de detectare şi urmărire

  QQ Watch, de la Tencent, poate că nu este primul ceas smart pentru copii, dar este primul care are mult mai multe funcţii, care se apropie de un smartwatch veritabil.

  Compania chinezească Tencent produce QQ Watch care are un display OLED de 1,12 inch cu rezoluţie 128×128 pixeli, cu o rezistenţă la praf şi apă IP65, un buton pentru apelarea liniei de urgenţă şi chiar şi radio 2G.

  Mai important, funcţionalitatea de detectare şi urmărire foloseşte GPS, Wi-Fi şi triunghiularea semnalului GSM, toate în acelaşi timp, pentru o precizie sporită.

  Citeşte şi: TESTUL APEI pentru Galaxy Note 5, S6 Edge Plus şi iPhone 6 Plus

  QQ Watch are şi o cameră de 0,3 megapixeli încorporată, iar dispozitivul poate fi conectat la WeChat. În acest fel, copiii care se rătăcesc pot trimite poze părinţilor pentru a fi localizaţi mai uşor.

  În ceea ce priveşte bateria, aceasta are o perioadă de funcţionare de 5 zile, după care poate fi alimentată prin intermediul unui conector magnetic.

  Încă nu există informaţii despre preţ sau disponibilitate, dar reprezentanţii companiei spun că dispozitivul va fi „foarte accesibil„, iar acesta va fi lansat în China, în luna octombrie, după care va urma lansarea pe restul pieţelor de pe glob, până la finalul anului.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here