More

  Lucruri pe care le cauţi pe Google şi îţi distrug productivitatea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sunt lucruri extrem de interesante pe care le găseşti pe internet cu ajutorul Google, dar cum nimic nu vine gratuit, preţul pe care îl plăteşti este destul de mare.

  Evident, este vorba de cea mai scumpă monedă care există în prezent: „TIMPUL„! Iar cum „timpul înseamnă bani„, orice minut pierdut se cuantifică la pierderi.

  Citeşte şi: Istoricul siglei Google: Motorul de căutare are un nou logo

  Dacă mergi pe prima pagină a Google şi introduci în câmpul de căutare  termenul „fun facts”, Google va afişa o căsuţă de dialog în care îţi este prezentat un lucru pe care nu îl ştiai.

  curios

  Este un lucru foarte bun, informativ şi extrem de folositor, am spune noi. Aşa şi este, dacă nu întâmpini o altă problemă: butonul „ask another question„.

  De îndată ce acest buton a fost apăsat, o altă casetă care prezintă o altă informaţie foarte interesantă va apărea. ADIO PRODUCTIVITATE!

  Citeşte şi: Maşina Google care se conduce singură nu are nevoie de ştergătoare

  Este nevoie fie de o persoană cu adevărat puternică, care să reziste tentaţiei, fie de o persoană cu adevărat inteligentă, care să ştie majoritatea lucrurilor, dar cert este că noua unealtă Google pe cât este de amuzantă şi folositoare, pe atât e de periculoasă.

  Sfatul nostru este să o folosiţi cu incredere, dar într-un mod responsabil. La urma urmei trebuie să fie „fun„.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.