More

  WhatsApp are acum 900 de milioane de utilizatori activi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook a cumpărat WhatsApp în 2014 la un preţ incredibil de 19 miliarde de dolari. De atunci, serviciul a cunoscut o creştere incredibilă.

  Fondatorul aplicaţiei de mesagerie, Jan Koum, a anunţat pe reţeaua de socializare Facebook că serviciul a atins 900 milioane de utilizatori activi.

  Citeşte şi: Lucruri pe care le cauţi pe Google şi îţi distrug productivitatea

  Asta înseamnă că serviciul a crescut cu 100 de milioane de utilizatori în mai puţin de cinci luni. Acest număr nu este departe de cel înregistrat de compania mamă, care din iunie 2015 a anunţat un număr de 1,49 miliarde de utilizatori activi.

  Dacă ar fi să comparăm, aplicaţia proprie de mesagerie a Facebook a atins 700 de milioane de utilizatori în luna iunie, pe fondul creării unei aplicaţii separate de cea a Facebook.

  Aplicaţia Facebook Messenger a fost instalată de mai mult de un miliard de ori pe dispozitivele Android, aşa că noul număr al utilizatorilor nu este deloc surprinzător.

  WhatsApp now has 900 million monthly active users.

  Posted by Jan Koum on Thursday, September 3, 2015

  Citeşte şi: Atenţie la malware-ul pentru dispozitivele iOS

  Evoluţia WhatApp a fost una extrem de pozitivă şi datorită actualizărilor şi îmbunătăţirilor permanente de care aplicaţia a beneficiat. Utilizatorii pot acum să stocheze conversaţiile pe Google Drive. A fost introdusă funcţia de apelare vocală şi multe alte funcţii care au contribuit la această creştere masivă pe care a înregistrat-o aplicaţia.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.