More

  KIT de supravieţuire pentru dispozitivul tău mobil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un dispozitiv mobil nou este ca un magnet pentru zgârieturi şi stricăciuni. Cu cât spui că îl protejezi mai mult, cu atât este riscul mai mare ca durata lui de viaţă să fie mai scurtă.

  Din păcate, nu s-a inventat vreo metodă prin care să lipeşti telefonul de mână sau să îl mişti cu puterea minţii, aşa că trebuie să îţi iei măsuri de precauţie pentru a evita alte dezastre.

  KIT de supravieţuire pentru dispozitivul tău mobil:

  » Prima dată, după ce ţi-ai cumpărat un smartphone nou, asigură-te că ai achiziţionat şi o protecţie pentru ecran. De asemenea, nu ar fi idee rea dacă ţi-ai procura o husă specială pentru dispozitivul tău mobil, care te-ar putea ajuta aşa cum nu te-ai fi aşteptat vreodată.

  Citeşte şi:  Sony ironizează durata de funcţionare a bateriei de pe iPhone 6S

  » Chiar dacă eşti fan vibraţii, ar fi mai bine să renunţi la această opţiune, mai ales dacă ai tendinţa să laşi telefonul pe suprafeţe tari acasă sau la muncă. Există riscul ca atunci când vibrează, telefonul să cadă pe sol şi să te alegi cu ecranul spart sau cu zgârieturi pe care nu ţi le doreai.

  » Protejează-ţi cu sfinţenie porturile din când în când. O periuţă de dinţi şi puţin alcool cu mai multe grade fac minuni. „Foloseşte o periuţă de dinţi înmuiată în alcool pentru a şterge fiecare port. Atenţie însă să nu introduci prea mult alcool prin orificii”, sugerează specialiştii.

  » Curăţă smartphone-ul zilnic cu o soluţie pentru ecran şi o cârpă moale din microfibră pentru a nu zgâria suprafeţele. Această curăţire nu este o soluţie doar pentru cele menţionate mai sus, ci şi din punct de vedere al igienei, pentru că multe smartphone-uri adună pe ele mai mulţi germeni decât găsim în toaletă.

  Citeşte şi: Dispozitivul Android te spionează – Vezi cum îi vii de hac

  » Nu purta telefonul în buzunarul de la spate – Aproximativ 1 din 5 utilizatori de smarphone-uri scapă dispozitivele în toaletă la un moment dat, asta în cazul în care erai interesat de statistici.

  » Fereşte telefonul de căldură, în special de razele soarelui, pentru că rişti să supra-încălzeşti dispozitivul. „Ţine minte că, dacă dispozitivul este cald la suprafaţă, este cald şi la interior”, mai precizează specialiştii.

  » Dacă eşti o persoană foarte activă, foloseşte întotdeauna un hands-free. Nu spăla vasele în timp ce ţii telefonul la ureche, nu alerga cu el la ureche şi nu plimba câinele în timp ce ţii dispozitivul în mână sau la ureche. Acestea sunt cele mai frecvente momente în care au existat accidente cu dispozitivele mobile în urma cărora utilizatorii au avut doar de pierdut.

  Tu cum îţi protejezi dispozitivul mobil? Spune-ne la secţiunea de comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.